Overleg:Hoofdpagina Citaten

Jump to: navigation, search

Ik heb de hoofdpagina net een nieuw verfje en lay-out gegeven. Bij mij ziet het er het beste uit in Keuls Blauw (voorkeuren-Wiki-uiterlijk, werkt alleen bij inloggen). Commentaar welkom. Amarant 21 sep 2004 19:18 (UTC)

Mooi. Walter 9 okt 2004 17:33 (UTC)
Het ziet er wel goed uit. LennartBolks 12 okt 2004 13:04 (UTC)
Dank voor jullie reakties, prettig dat ze positief zijn :-); elk idee ter verbetering blijft trouwens welkom. Amarant 12 okt 2004 13:13 (UTC)

Ik weet niet of dit de juiste pagina is, maar als ik een nieuwe pagina wil aanmaken, bv: Karl Popper en de URL http://nl.wikiquote.org/wiki/Karl_Popper om vervolgens op bewerken te drukken, lukt dit enkel als ik de link bovenaan gebruik en niet de link bewerken op de pagina zelf. Donarreiskoffer 8 okt 2004 13:24 (UTC)

Hm, hoe dat zit weet ik niet precies, ik heb het voorlopig even 'ontlinkt'. Maar het kan veel eenvoudiger: een nieuwe pagina wordt zó aangemaakt: [[Karl Popper]]. Dus geen url, maar een wikilink aanmaken. U krijgt dan Karl Popper. Klikt u vervolgens op die link, dan verschijnt een lege bewerkingspagina en kunt u meteen aan de slag. Welkom op Famous Quotes!
Voor dit soort zaken is voorlopig de kantine geschikt en anders de overlegpagina's van Walter, ondergetekende, of ander actieve gebruikers. De pagina's Welkom voor nieuwelingen en Gebruiksaanwijzing kunnen u op weg helpen, hoewel u een aantal andere dingen kennelijk al door hebt. Vriendelijke groet, Amarant 8 okt 2004 18:49 (UTC)
Ik zie niets verdacht met die Karl Popper. In de gewone skin is er enkel een knop "bewerk" bovenaan en bij mij werkt die. Als er nog problemen zijn geeft dan op wat u juist doet, wat dat geeft en wat u verwacht dat het zou geven. Walter 9 okt 2004 17:33 (UTC)
Dat probleem zie je nu niet omdat ik de noarticletext die je krijgt bij een url naar een lege pagina heb gewijzigd. Het woord 'bewerk' in de mediawikitekst op die pagina stond er als een onwerkzame link; ik heb die zogenaamde link weggehaald (klik maar eens op mijn wijziging, dan zie je wat ik bedoel). Bij aanmaken van een nieuwe pagina met een wikilink krijg je een newarticletekst *boven* de lege bladzij, dus niet erin en kun je meteen aan de slag. Ik snap zelf trouwens niet waarom ze hebben ingesteld dat een url een ander effect geeft dan een interne wikilink; ik zie alleen dát het zo is. Amarant 9 okt 2004 17:57 (UTC)vcvvcvvcvvvc

De hoofdpagina is volledig scheef bij mij nu , IE 6.0. Ziet die er ook zo uit bij anderen? --Walter 11 apr 2005 14:30 (UTC)