Fred Royers Citaten

Jump to: navigation, search

Nederlands Vechtsporter en Televisiecommentator

Afbeelding:Royers.gif

(Michael McDonald en de veel langere Sem Schilt krijgen de laatste instructies van de scheidsrechter) "Zo krijgt de uitdrukking navelstaren wel een heel letterlijke betekenis."

(vlak voor Hong Mam Choi tegen Bob Sapp) "Ik vraag me af wat voor technisch vernuft we deze keer te zien krijgen."

(ergens tijdens k-1 Hawaii) "En als U nog enig GOED kickboksen wilt zien stem dan zaterdag af op eurosport want dan hebben we Superleauge live."

(Tijdens Marcus 'XL' Royster vs Butterbean) "Hier staat dat deze Royster een boks achtergrond heeft.... dat zal dan wel op de kermis geweest zijn"

(Tijdens hetzelfde gevecht) "Wat een prutser!"

(tijdens een gevecht van Chalid Arrab) "Ja, die Faust vertrouwt toch teveel op zijn stoten, maarja vind je het gek met zo'n bijnaam. Misschien moeten ze zijn bijnaam eens veranderen in das Bein."

(Aziz Khattou maakt een vlammende heelkick die net mist) "oh ja wat een waanzinnige heelkick daar, zet het video apparaat maar klaar!"

(tijdens de introductie van Kaoklai) "Vriendelijk lachend zoals elke Thai.... En daarna trappen ze je kop d'r af."

(El Amrani wordt door Chapman in z'n testiekels getrapt en kan de pijn maar moeizaam verdragen) El Amrani: "Verdamnt! Scheisse!!!!" Fred: "Ja, dat kun je wel zeggen ja!"

(Ray Sefo daagt Kaoklai uit tot een slagenwisseling) "Ja kun je wel tegen zo'n kleintje!"

(vaak gehoord na een goed lukkende techniek) "Wat een Beeeeaaaauuuuuuty!"

(Roberto Cocco loopt naar de ring) "The godfather is zijn bijnaam, en nu maar hopen dat hij zijn opponent geen aanbod doet die hij niet kan weigeren."

(Een techniek treft perfect doel) "Jaahaaa, die zat er vol op! Eerlijk is Eerlijk!"

(tijdens een hele saaie shooto partij) "Iedereen blijft hier in Japan ook gewoon rustig zitten. In Nederland zou je met zo'n partij meteen een stel flessen om je oren krijgen, plastic flessen dan wel maar toch."

(aan het eind van elke show) "Mijn naam is Fred Royers, dag."